Bully Climate Care

Recensies

Hieronder vindt u recensies van onze klanten.

Recensies

Wij vinden het leuk als u hier een review achterlaat!

RECENSIES

Sebastiaan van Westrenen

Erg professioneel bedrijf met fijne communicatie en een eerlijk advies. We hebben onze systemen laten onderhouden en we hebben om advies gevraagd voor een uitbreiding. Op een zeer professionele manier werd hiermee omgegaan en alles is netjes achtergelaten. Er werd zelfs meegedacht over een verbetering in ons systeem, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Zeker een aanrader!

Pexxxxx

Twee airco’s laten plaatsen door Bully Climate Care. We zijn zeer tevreden met de airco’s, goede service en aardige mensen. Het contact verloopt prettig.

Remon Sanden

Patrick en Marino zijn zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Wij hebben 2 airco's van bully en Patrick heeft onze warmtepomp mee geïnstalleerd en in bedrijf genomen zeer tevreden over de mannen. Echt aan te raden . En top service.

Grada Verloo

Betrouwbaar en zeer goede prijzen! Toppers!! Wij zijn heel tevreden. Nou ja... Onze bullenkids dan want die van ons moeten nog even wachten 🤣🙈. Dank jullie wel namens Sunna, Lahja, Wannie, Kyan en Indy. 😊🐾🐾🐾🐾🐾

Niels Mertens

Prima bedrijf. Waarbij service hoog in het vaandel staat en mondelinge afspraken ook gewoon nagekomen worden!

Jessie Roks

In 3 woorden gewoon Super service, goede prijs verhouding en super kwaliteit en zeker de service is top. Raad bully echt aan.